Ne gasiti si pe Facebook: La Dolce

Despre noi, cofetaria „La Dolce”

“La Dolce” este o mica afacere de famile inceputa de la zero, de noi – George, Marian si Bianca Brad, trei frati care am copilarit in cartierul Pajura, unde ne dorim sa oferim din nou, locuitorilor din zona si nu numai lor, posibilitatea de a servi la o cafea sau un pahar cu lapte batut, prajituri sau produse de patiserie gustoase create in laboratorul propriu.

In Pajura a existat multi ani o cofetarie foarte apreciata care a fost insa desfiintata la cativa ani dupa revolutie, ceea ce i-a dezamagit pe locuitorii cartierului, in zona neexistand un alt loc de acest gen.

Astfel, deschiderea Cofetariei “La Dolce” a fost primita cu bucurie de toti cei carora le-a lipsit posibilitatea de a cumpara un desert sau de a servi o cafea pe terasa, fara a mai fi nevoiti sa plece departe de casa.

Investitia este mai mare decat s-a calculat initial, ceea ce dovedeste dorinta noastra de a crea ceva bun, frumos si durabil, precum si seriozitatea noastra in privinta afacerii de suflet pe care am ales sa o crestem impreuna.

In acest spirit, va asteptam cu drag sa va rasfatam cu delicioasele noastre produse!

GeorgeCopilaria noastra a fost „indulcita”de prajiturile, inghetata si toate dulciurile ce le gaseai in cofetaria cartierului unde cand intrai iti trebuia ceva timp pentru a te putea hotari ce sa alegi,atat erau de multe frumoase si gustoase… mmm.
Aceste nostalgice amintiri au stat la baza infiintarii acestei cofetarii pe care am dorit-o cocheta, frumoasa, de calitate si pe care, cu eforturi uriase si foarte,foarte multa munca, am reusit sa o punem pe picioare.
Suntem trei frati, candva copii in cartierul Pajura – acum oameni „mari”, care am pus si punem mult suflet in cofetaria medalion a cartierului Pajura!
” – George Brad

MarianCand eram copil, mergeam des in vizita la matusa noastra si in drum treceam pe langa o fabrica de biscuiti, de unde iarna, prin ferestrele de la subsol, iesea un abur cald cu o mireasma imbatatoare de vanilie si alte mirodenii apetisante.
Mai tarziu, cand s-a nascut Bianca, bebelus fiind, mama ii pregatea in biberon un amestec de biscuiti inmuiati in lapte, care avea aceasi mireasma ca cea de la fabrica de biscuiti.
Pentru ca eu si fratele meu nu primeam asa ceva, am suferit foarte mult si am jurat ca atunci cand voi fi mare voi face eu o fabrica de biscuiti.
Nu a fost sa fie asa dar, sincer, acea dorinta din copilarie a fost unul din motivele de baza care m-au motivat sa fac aceasta cofetarie. Nu este aceasi lucru, dar nici departe de dorinta mea si sper si sunt sigur ca destul de curand vom produce niste biscuiti cum nu se vor gasi in alta parte.
Bianca si George, fratii mei, au fost incantati de aceasta idee si s-au angajat cu mine intr-o munca titanica care desi ne consuma foarte mult, ne da si o satisfactie foarte mare.
” – Marian Brad

BiancaMi-a placut foarte mult ideea lui Marian (fratele mijlociu) de a deschide impreuna o cofetarie si am imbratisat-o atat din cauza asta, cat si in spiritul familiei noastre, care este unita si la bine si la greu.
El a preluat spatiul cu mai mult timp im urma si a cochetat cu mai multe idei dar a ales-o pe aceasta, pe considerentul ca este o indeletnicire frumoasa, pentru ca vom face o bucurie localnicilor din zona si, de asemenea, pentru ca ne putem implica toti trei.
Imi doresc sa mearga bine, clientii mici si mari sa plece de la noi multumiti si sa revina de fiecare data cu placere, fie pentru a servi o prajitura in incinta cofetariei, fie ca sa ia diverse produse de cofetarie sau de patiserie pentru acasa.” – Bianca Brad

Din culise

Avand laborator propriu chiar in spatele galantarelor, se asigura prospetimea produselor care trec din mainile cofetarilor-patiseri ai echipei “La Dolce”, direct in vitrine, spre vanzare.